Författare Ämne: Flygdag i Skanör.  (läst 536 gånger)

Utloggad Friman

  • Fullständig medlem
  • ***
  • Antal inlägg: 111
    • Visa profil
Flygdag i Skanör.
« skrivet: 1 februari 2018 kl. 13:44:23 »
Snart dags och börja planera för sommarens aktiviteter.

ÖPPEN FLYGDAG 16 JUNI
KOM OCH FLYG I SKANÖR LÖRDAGEN 16 JUNI 2018!

2018 firar Skanör-Falsterbo ModellFlygKlubb ett trevligt jubileum! Klubben bildades 1978 då vi via Vellinge kommuns välvilja fick disponera ett område i Höll i norra Skanör. 40 år senare kör vi på för fullt. Smått ofattbart att tiden gått så fort!! Fältet är vackert beläget OCH väl underhållet, klubbstugan fräsch och fin. Många trevliga och aktiva medlemmar därtill!!

I samband mer klubbens årsmöte 31 januari bestämdes att klubben ska arrangera en öppen flygdag lördagen 16 juni. Det blir inga stora arrangemang men tanken är att vi ska bjuda in aktiva modellflygare från regionen. Ingen föranmälan - bara kom och flyg och må bra i sällskap med andra "likasinnade". Vi fixar kaffe och hamburgare till självkostnadspris - eventuellt ännu billigare...

Bilden nedan tagen på Barkarby/Stockholm skalaträff cirka 1982. Kjelle Gustafson till vänster och Bosse Ekström till höger. Planet är en P38 Lockheed Lightning. Samma år arrangerade SFMSK en stor skalatävling i Skanör med deltagare från Sverige och Danmark.

http://sfmsk.blogspot.se/